Eindelijk lente! 20% korting op ALLES!  |  EINDIGT VANAVOND  |  Met code: ZTODAYTAKE20  |  Zie details
Je winkelwagentje
Laden

Kerst en Nieuwjaarskaarten

Maak je kaartjes nog persoonlijker dit jaar met gepersonaliseerde kerstkaarten van Zazzle. Keuze uit vele verschillende stijlen zoals grappige kaarten, met foto's, familie, vintage, huisdieren en nog veel meer. Dit is het ideale moment om je nieuwe baby te showen, je huwelijk aan te kondigen of gewoon omdat je gek op iemand bent, dus voeg je foto's en tekst toe op een van onze designs of maak je eigen kaarten. Zet je kerstmuts op en geef je persoonlijke swing aan de feestdagen van 2017!

Shop per thema

Uitgelichte designs

25 resultaten
Sorry, er zijn geen resultaten.
25 resultaten

Shop per stijl

» Beschikbaar in 2 maten » Elegant glanzend of mat oppervlak » Personaliseer binnen- en buitenkant zonder extra kosten

» 11 premium papiersoorten en 8 maten » Vierkante of ronde hoeken » Personaliseer binnen- en buitenkant zonder extra kosten

Designer Collecties

Shop op Zazzle voor speciale kerstkaarten met overeenkomende stickers, etiketten, cadeaupapier en meer. Bekijk hier onze kerstkaart collecties - scroll verder om meer te kunnen zien.
Klik hier om onze volledige collectie kerstkaarten te bekijken.

Nog meer om te ontdekken

Met de kerstkaarten van Zazzle zorg je ervoor dat je die warme fijne kerstsfeer echt goed over kan brengen naar al je vrienden en familie. En de beste wensen natuurlijk! Bij Zazzle zit je goed als je op zoek bent naar grappige, leuke, mooie en unieke designs. Designs die je naar wens kunt personaliseren met je eigen foto's en tekst, om ze echt de kaartjes uit te laten stralen wie jij bent, of namens de hele familie! Zo hebben we de mooiste kerstkaarten met een vintage thema, donzige huisdiertjes of iets humoristisch om op een leuke manier op te vallen. Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken of Zazzle heeft het er wel tussen zitten!

Natuurlijk is het ook goed mogelijk om helemaal blanco te beginnen! Met onze designtool is dat heel makkelijk voor elkaar te maken, en nog eens heel leuk om te doen! Dus blader door je favoriete foto's of kunstwerken, voeg een mooie tekst toe en bestel je eigen originele kerstkaarten waarvan je zeker kunt zijn dat alleen jij zo'n kaart hebt! Wat is er nu leuker dan een eigen ontworpen kaart met een schattig fotootje van je baby, je hondje of een spectaculair vakantiekiekje.

Als je eenmaal je kerstkaart ontworpen hebt kun je eens goed na gaan denken over de kerstcadeaus die je wilt gaan geven. Of misschien doe je dat liever in omgekeerde volgorde, maar hoe dan ook, bij Zazzle hebben we vele prachtig en unieke cadeaus die je naar wens kunt personaliseren. Dit zijn cadeaus waar de originaliteit vanaf straalt en die pas echt persoonlijk zijn. Op die manier kun je echt laten zien dat je om iemand geeft en er je gevoel inleggen.

Dit vinden onze klanten van onze kaarten:

Mooie kaart
"Hoewel de kaart veel te laat aankwam ben ik er erg blij mee. En de persoon die de kaart kreeg ook. De kaart is groter dan ik verwachtte (misschien niet goed gelezen) maar dat was alleen maar een leuke verrassing. Prachtige print kwaliteit, mooi helder, zelfs de fijne lijnen van de illustraties zijn scherp en prachtig."

Wat een geweldig kaart
"Een ontzettend mooie kaart van uitstekende kwaliteit voor een mooie prijs.
Heb de kaart besteld om te zien of het iets was om als kerstkaart naar mijn klanten te sturen. Heb meteen gepersonaliseerde kaarten gemaakt en deze besteld. Kwaliteit van de afdruk is perfect!!"