25% korting op alles  |  Eindigt spoedig!  |  Met code: ZJANUARYSALE  |  Zie details

Cadeaubonnen

Kies je ontwerp

Selecteer je bedrag

Gepersonaliseerde boodschap

250 karakters over

Stuur naar

Van

Geef het ultieme creatieve cadeau

De speciale momenten van het leven verdienen meer dan kant en klare producten! Je hoeft niet meer te gissen wat je moet geven voor verjaardagen, afstuderen of bij een geboorte, met onze cadeaubonnen waarmee iedereen wel iets moois kan vinden of zelf kan maken en nooit komen te vervallen. De gelukkige ontvanger kan makkelijk tekst en foto's toevoegen aan professioneel ontworpen sjablonen of merken personaliseren zoals DC Comics of Harry Potter en meer!

Zazzle cadeaubonnen laat je speciale ontvanger een uniek cadeau creëren en alle producten komen met een 100% tevredenheids garantie.

Veelgestelde vragen

Voorwaarden

Zazzle cadeaubonnen kunnen alleen toegepast worden op bestellingen voor koopwaar en daarmee gepaard gaande verzendkosten op de Zazzle Website. Zazzle cadeaubonnen kunnen niet gebruikt worden om extra Zazzle cadeaubonnen aan te schaffen.

Zazzle cadeaubonnen kun je geldig maken door het invoeren van het cadeaunummer bij de checkout. De ongebruikte balans van ieder van je Zazzle cadeaubonnen wordt bijgehouden in je Zazzle cadeaubonaccount en kan worden toegepast op toekomstige aankopen van producten. Je kunt de openstaande balans checken door in te loggen op Mijn account.

Zazzle cadeaubonnen zijn op geen enkele andere wijze inwisselbaar voor contant geld, tenzij wettelijk verplicht (alleen in de staat Californië, VS). U kunt Zazzle cadeaubonnen niet inwisselen voor een terugbetaling.

Zazzle is niet verantwoordelijk voor verloren of gestolen cadeaubonnen. Zazzle kan alleen een cadeaubon vervangen na bevestiging dat de verloren of gestolen cadeaubon nog niet is ingewisseld en op vertoon van het originele aankoopbewijs.

Niet voor wederverkoop. Ongeldig daar waar verboden of beperkt door de wet.

De aankoop en het gebruik van Zazzle cadeaubonnen zijn onderworpen aan de Zazzle gebruikersovereenkomst en het privacybeleid en vallen onder de wetgeving van Californië. Alle Zazzle cadeaubonnen worden geacht te zijn aangekocht en uitgegeven in Californië.

Recent bekeken items