40% korting op uitnodigingen & kaarten   |   Laatste dag!   |   Met code: ZINVITEOFFER   |   Zie details
Je winkelwagentje
Laden

Gepersonaliseerde visitekaartjes

Visitekaartjes voor iedereen
Val op met een visitekaartje dat echt bij jouw stijl past en personaliseer het met onze designtool. Zazzle geeft je de mogelijkheid om een gepersonaliseerd visitekaartje te ontwerpen in verschillende vormen en maten. Zo kun je kiezen uit mini, standaard of extra grote visitekaartjes met vierkante of ronde hoeken. Je kunt ook je eigen afbeeldingen toevegen of een gewaagde kleur om de aandacht te trekken. Ontwerp je eigen visitekaartjes! Bij Zazzle is de keuze aan jou!

Onze kaartjes...

Populaire designs

Blader door alle visitekaartjes designs. Klik hier

FAQ's

Ik wil visitekaartjes maken. Waar begin ik?
Gefeliciteerd, je hebt de eerste stap gezet door naar Zazzle te komen! Hier volgen twee manieren om te starten:

1. Begin vanuit het niets: voordat je begint met ontwerpen, kies eerst je maat en vorm, en daarna je papiersoort. Ronde hoeken kunnen kunnen ook toegevoegd worden om het helemaal af te maken. We raden deze methode aan als je precies weet wat je wilt en er niet voor terugschrikt om lekker te gaan ontwerpen.
P.S. Als je ontwerp iets is waar je trots op bent, wist je al dat je je ontwerp zelfs te koop kan zetten en er geld mee kan verdienen?

2. Blader door ons gigantische aanbod: we hebben honderden sjablonen die ontworpen zijn door onze community van onafhankelijke designers die flink hun best voor je hebben gedaan, designs die je heel eenvoudig kan personaliseren om ze helemaal eigen te maken. Als je niet zeker bent van je designskills, neem dan snel een kijkje door hier te klikken.

Wat voor soort kleurendruk gebruikt Zazzle?
Alle visitekaartjes van Zazzle worden geproduceerd met een 4-kleuren inkt proces (CMYK).

Wij raden aan om te ontwerpen in CMYK, dit voorkomt dat de kleuren anders worden afgedrukt dan op je beeldscherm te zien is. Bestanden die ontworpen worden in RGB kunnen anders gedrukt worden dan verwacht omdat CMYK niet alle kleuren bevat die voorkomen bij RGB.

Kunnen we kleurtonen aanpassen?
Momenteel bieden we helaas geen pipetoptie aan om de kleuren met elkaar te matchen, maar als je de exacte HEX waarde weet dan kun je het invoeren in de kleurtool.

Wat verstaat men onder witte inkt bedrukking? Voor welke papieren is dit meest geschikt?
Wanneer je je design op meer donker getinte papieren wilt laten afdrukken, hebben kleuren de neiging om te veranderen en minder levendig over te komen, zodoende printen we een witte basislaag onder je design om ervoor te zorgen dat je kleuren goed blijven! Momenteel gebruiken al onze Premium Kleur papieren witte inkt bedrukking versus onze traditionele digitale bedrukking.

Houd er rekening mee dat witte inkt bedrukking alleen beschikbaar is voor onze Premium Kleur papieren (Premium Zwart, Premium Grijs en Premium Kraft).

Is er een toeslag voor dubbelzijdige bedrukking?
Neen! Onze kosten zijn transparant en makkelijk te begrijpen, wat je ziet is wat je krijgt.

Kun je schrijven op Zazzle visitekaartjes?
Jawel! Alhoewel de meeste visitekaartjes van ons beschreven kunnen worden, hier volgt een lijstje van kaartjes die zich daar het beste voor lenen.

Beste
Uncoated; absorbeert inkt makkelijk en is meteen droog
Standaard Mat
Signature Crème
Premium Dik

Beter
Makkelijk schrijfbaar; resultaten variëren afhankelijk van papierkleur en afwerking
Premium Parel
Premium Linnen
Premium Kraft
Premium Grijs
Premium Zwart (alleen te beschrijven met metallic en pen met witte inkt)

Goed
Schrijfbaar, maar heeft langer de tijd nodig om te drogen
Standaard Semi-Gloss (ter referentie, dit is hetzelfde papier wat we gebruiken voor wens- en briefkaarten)

Niet aangeraden
Signature UV Gloss (de gladde laag neemt geen inkt op)
Premium Zijde (te beschrijven met een ballpoint pen, maar vlekt snel)

Neem een kijkje naar al onze fantastische visitekaartjes, voor ieder wat wils! Zo hebben we bijvoorbeeld bijzonder stijlvolle visitekaartjes voor visagisten en nog veel meer! Ben je misschien op zoek naar nog meer producten voor je bedrijf? Bekijk dan eens ons geweldige aanbod van spandoeken en kom tot de ontdekking dat je je fantasie bij Zazzle echt totaal op de vrije loop kan laten!