Je winkelwagentje
Laden

Creëren is voor iedereen.

Je fantasie binnen handbereik met Zazzle.

Bij Zazzle, The Make Engine™, zijn wij van mening dat dromen moeten worden verwezenlijkt, ideeën uitgewerkt en creativiteit de vrije loop moet worden gelaten. Onze missie is om iedereen, overal ter wereld, de mogelijkheid te geven om alles wat je maar kan bedenken te maken.

Onze Mensen

De mensen bij Zazzle zijn net zo divers en uniek als onze producten. Wij zijn ingenieurs, professionele kunstenaars, productie goeroes, octrooihouders, uitvinders, muzikanten en meer — en we hebben allemaal dezelfde passie: herdefiniëring van e-commerce. Of we nu onze technologieën optimaliseren, jouw recente creaties produceren, de online service verbeteren of je de website showen, we doen wat we doen omdat we geloven dat (bijna) alles mogelijk is.

Onze Technologie

Als je het kan dromen, dan zorgen wij voor de technologie die het kan maken. Zazzle loopt voorop met een geweldige technologie die je dromen werkelijkheid maakt. Onze innovatievelingen gaan de moeilijkste technologische uitdagingen aan zodat werkelijk alles gepersonaliseerd kan worden. We ontwikkelen niet alleen de nieuwste software voor interactie met jouw creaties voordat ze ontstaan, maar ook de ultieme hardware en productieprocessen die jouw dromen tot leven brengen.

Onze Producten

Met onze producten kan je een persoonlijk tintje geven aan elk onderdeel in je leven. We stellen alles in het werk om je de mogelijkheid te geven jouw stempel op de wereld te drukken door middel van personalisering, want wij geloven ten zeerste dat er geen grenzen zijn als het om zelfexpressie gaat. We willen met ons continue groeiende aanbod van catogorieën, waaronder alles van kleding en kaarten tot aan kussens en klokken, de allerbeste kwaliteit gepersonaliseerde producten aanbieden.

Management team

Om dromen zoals die van ons uit te laten komen, heb je de juiste mensen nodig die het voortouw nemen. De Zazzle familie is gestart in een omgebouwde familie garage en doorgegroeid naar internationale kantoren en productie facilteiten, met behulp van enkele van de beste talenten die onderweg zijn aangetrokken. We stellen graag onze getalenteerde idealisten voor die met hun baanbrekende inzet de e-commerce wereld laten schudden.

Robert Beaver, Medeoprichter en CEO

Robert richtte samen met zijn zonen Bobby and Jeff Zazzle op en is de Chief Executive Officer. Robert heeft een AB in Economie van de Stanford University, een MBA van de Stanford Business School en een JD van de Stanford Law School. Na zijn afstuderen lanceerde hij de eerste van vijf bedrijven en ontdekte daarbij een passie voor de uitdaging om een bedrijf op te zetten. Zijn bedrijven zijn altijd tech-focused geweest, van halfgeleider apparatuur, tot kook technologieën en nu het internet. Zazzle is zijn 5de bedrijf en de prestatie waar hij het meest trots op is omdat hij het voorrecht had het samen met zijn zonen, zijn vrouw Peggy en vele andere getalenteerde en unieke mensen op te bouwen. Bij Zazzle zijn zijn favoriete activiteiten alles waar competitie bij komt kijken zoals Zazzle BBQ-feesten met bull riding, watermeloenpit spuug wedstrijden, en taart-eet competities. Thuis is hij een trotse vader van vier en is onlangs opa geworden van een schattige kleinzoon die bepaalt wie de echte baas is.

Jeff Beaver, Medeoprichter en Chief Product Officer

Jeff richtte Zazzle op samen met zijn broer Bobby en zijn vader Robert gedurende zijn studie aan de Stanford University. Jeff bouwde in nauwe samenwerking met Bobby de hele Zazzle website, die medio 2005 gelanceerd werd. Zijn passie voor de online consument beïnvloedt de winkelervaring, en drijft de website optimalisatie en productinnovatie. Jeff helpt bij de bepaling van de koers van de onderneming en visie, en is verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering. Jeff heeft een AB in Economie van de Stanford University. Alhoewel hij maar een derde van de diploma's van zijn vader heeft, maakt hij dat meer dan goed met zijn aangeboren talent voor het organiseren van de beste Zazzle evenementen. Met de sponsoring van Zazzle Bay to Breakers in San Francisco voor hun 100ste verjaardag—met meer dan 150.000 feestvierders—is hij er zeker van dat dit evenement de grootste tech "startup party" in de geschiedenis is. Jeff houdt ook van rennen, fietsen, skieën…en burrito's.

Bobby Beaver, Medeoprichter en Chief Technology Officer

Bobby richtte Zazzle op samen met zijn broer Jeff en vader Robert, gedurende zijn studie aan de Stanford University. Bobby en Jeff bouwden de eerste versie van de Zazzle website die in 2005 gelanceerd werd. Bobby ontwerpt en programmeert nog steeds, maar besteedt het grootste deel van zijn tijd aan de ondersteuning van een buitengewoon team van ingenieurs, wiskundigen en techneuten die Zazzle's systemen bedenken, implementeren en uitvoeren. Bobby heeft een AB in Economie van de Stanford University en is uitermate bekwaam in de vele technologieën van Zazzle's software en hardware systemen. Bobby werkt het liefst aan hele moeilijke problemen met hele slimme mensen.

Jason Kang, Chief Financial Officer

Jason is een integraal onderdeel van Zazzle sinds de lancering in 2005 en heeft verschillende functies vervuld, waaronder Chief Marketing Officer en Vice President van International. Jason blijft zich richten op de groei van Zazzle. In zijn huidige rol als CFO overziet Jason de financieën, ondernemings supply-chain en fusies & overnames. Jason werkte voorheen bij de technology investment banking divisie van Salomon Smith Barney (Citigroup). Jason heeft een AB in Economie van de Stanford University. Jason's 'claim to fame' is de toevoeging van de Zazzle sushi roll als één van de menu items op de kaart van een bekend Palo Alto sushi restaurant. Jason spendeert zijn vrije tijd met zijn vrouw, twee kinderen en hond. Hij houdt van golfen en bereiden van overheerlijke maaltijden.

Peggy Beaver, Chief People Officer

Peggy maakt sinds het begin deel uit van Zazzle, eerst in finance en daarna in human resources. Ze leidt een team dat verantwoordelijk is voor personeelsplanning, werving, arbeidsvoorwaarden, opleidingen, werknemersrelaties en cultuur binnen alle Zazzle vestigingen. Voorheen bekleedde Peggy functies in operations en personeelsrelaties bij de Bank of America. Ook coordineerde ze een marktonderzoek voor een snelgroeiende start-up. Ze heeft een AB in Psychologie van de Stanford University. Ze is een enthousiaste skiër, van Tahoe tot Oostenrijk en heeft menig marathon gelopen, waaronder in San Diego, San Francisco en Vancouver. Ze is de altijd betrouwbare "Zazzle Mom", niet alleen voor iedere Zazzler maar ook voor haar eigen vier kinderen en eerste kleinzoon.

Nizzi Karai Renaud, Chief Marketing Officer

Nizzi helpt Zazzle's marktplaats ecosysteem om grotere hoogten te bereiken. Van hardcore video gamers tot creatieve DIY enthousiasten en stijl spotters, Nizzi heeft gedurende haar carrière gepassioneerde communities samengebracht in verschillende vormen. Ze heeft leidinggevende functies bekleed bij Refinery29, Atari en Etsy en ook leidinggevende posities aan de agency-zijde in diverse sectoren waaronder politiek, tech en de nonprofit wereld. Nizzi is afgestudeerd aan Emerson College en heeft een BA in Communication Studies en een MA in Integrated Marketing Communications. Ze werd uitgeroepen tot een van Marketing's Next Generation toppers door Marketing Magazine en woont met haar muzikale echtgenoot in San Francisco, na in Brooklyn, Toronto, Boston, Londen en Kolkata gewoond te hebben. Ze is een fan van pop cultuur, TV verslaafd en heeft een grote liefde voor beauty blogs, Bollywood en post-apocalyptische fictie.

Charles Ohiaeri, Chief Fulfillment Officer

Charles ontmoette de broers Bobby en Jeff Beaver gedurende hun studie Economie aan Stanford. Hij maakt deel uit van Zazzle vanaf het begin met groeiende verantwoordelijkheden. Toen Zazzle werd opgericht, werd Charles aangetrokken om de klantenservice afdeling op te zetten. Hij werd daarna manager Operations. Hij heeft een passie voor productieprocessen en alle zaken daaromheen. Hij heeft de architectuur en technologie ontworpen waarmee Zazzle de miljoenen unieke producten kan produceren van uitnodigingen tot skateboards, in minder dan 24 uur. Charles en zijn vrouw droegen een Zazzle shirts op hun trouwdag en het allereerste kledingstuk dat hun zoontje aan had was een Zazzle rompertje. Je kan Charles op de fiets vinden voor lange afstandsritten wanneer hij niet bezig is met en potje boogschieten.

Melanie Sherk, Chief Legal Officer en Vice President, Business Development

Melanie is toegetreden tot Zazzle in 2005 en is verantwoordelijk voor alle juridische zaken, zoals commerciële contracten, intellectueel eigendom, arbeidsrecht en privacy issues. Als Vice President van Business Development leidt ze een team dat nieuwe strategische partnerships initieert. Daarnaast beheert ze de relaties met Zazzle's huidige licentie partners, waaronder Disney, Getty Images, Sesamstraat en De Collegiate Licensing Company. Voorafgaand aan Zazzle bekleedde ze zowel juridische als zakelijke functies voor een aantal niet-beursgenoteerde en beursgenoteerde bedrijven. Melanie heeft een BA van Agnes Scott College en een JD cum laude van de Universiteit van Georgia. Melanie ziet San Francisco als haar thuis, maar zal altijd een zwak blijven houden voor North Carolina, voornamelijk de barbecue en pimento kaas en de Dogwood bloesem in de lente. Ze geniet van fietsen met vrienden, het ontdekken van talentvolle muzikanten en strandwandelingen met haar hond Clementine.

De Zazzle Story

Onze medewerkers

Zazzle's Technologie