Tot wel 60% korting kaarten, uitnodigingen, schorten, stickers, mokken en meer!   |   20% korting op ALLES   |   Wees er snel bij!
Met code: JULYXMAS2017   |   Zie details
Je winkelwagentje
Laden
De kerstman viert de zomer, vier je mee? Tot wel 60% korting op gepersonaliseerde kaarten, uitnodigingen, stropdassen, draagtassen en nog veel meer! Personaliseer designs op onze site met je eigen foto's, tekst of kunstwerken om echt unieke cadeaus voor je vrienden en familie te maken. Wees er wel snel bij - de aanbiedingen zijn slechts tijdelijk!

MET CODE: JULYXMAS2017

60% korting!

50% korting!

40% korting!

30% korting!

20% korting op alle producten!

Ga door met shoppen met 20% korting op ALLE PRODUCTEN op de Zazzle site.

Legal

60% op de netto verkoopprijs zal in mindering worden gebracht als een of meer kwalificerende kaarten, uitnodigingen, briefkaarten of stickers worden gekocht. 50% op de netto verkoopprijs zal in mindering worden gebracht als een of meer kwalificerende ornamenten, stropdassen of tissue papier worden gekocht. 40% op de netto verkoopprijs zal in mindering worden gebracht als een of meer kwalificerende draagtassen, fleece dekens, cadeautasjes of petten worden gekocht. 30% op de netto verkoopprijs zal in mindering worden gebracht als een of meer kwalificerende mokken, schorten, vlaggetjes of cadeaupapier worden gekocht. 20% op de netto verkoopprijs zal in mindering worden gebracht als een of meer kwalificerende producten worden gekocht. De promotiecode JULYXMAS2017 dient te worden ingevoerd bij de kassa. Deze aanbieding is geldig tot en met 27 juli 2017 om 23:59 uur. Uw bestelling moet geplaatst worden binnen deze periode om van deze speciale aanbieding gebruik te kunnen maken. Deze aanbieding is niet van toepassing op gezeefdrukte kleding, stoffen, magnetische uitnodigingen en magnetische visitekaartjes. Deze aanbieding geldt alleen voor producten aangeduid met "Aangeboden door Zazzle" en geldt niet voor voorgaande aankopen. Deze aanbieding mag niet gecombineerd worden met een andere Zazzle promotie of volumekortingaanbieding. Zazzle houdt zich uitdrukkelijk het recht voor om op ieder moment deze aanbieding te wijzigen of te beëindigen. De promotie geldt alleen op zazzle.nl.

MET CODE: JULYXMAS2017