40% korting op posters   |   LAATSTE DAG  |   Met code: ZPOSTERS2018   |   Details
Je winkelwagentje
Laden

Grappige cadeaus

Ontdek onze grappigste producten waar je zeker van zult gniffelen en letterlijk LOL! Of je nu op zoek bent naar iets geks om iemand in de maling te nemen of een grappig cadeau, wij hebben waar je naar op zoek bent.
191 resultaten
Pagina 1 van 4
Sorry, er zijn geen resultaten.
191 resultaten
Pagina 1 van 4
Ben je al een tijdje op zoek naar echt een super grappig en origineel cadeau voor die ene lolbroek van een vriend of familielid? Maar weet je echt niet wat? Bij Zazzle hebben we volop inspiratie voor cadeaus om de lachers mee op je hand te krijgen! Wij bieden duizenden grappige cadeau ideeën aan en voor vele gelegenheden. Of het nu om Kerst, een verjaardag, een man, vrouw of kind gaat, Zazzle heeft het!

Populair zijn onze grappige T-shirts met allerlei hilarische illustraties en teksten die betrekking hebben op beroepen, hobby's, sporten, muziek, kinderen etc. Eigenlijk zo'n beetje alles waar je een grap over kunt maken (en dat is veel!) hebben wij wel tussen ons aanbod staan. We weten dan ook zeker dat je iets zult vinden waarmee je een lollige indruk kunt maken!

Mocht je op zoek zijn naar iets wat zowel praktisch als grappig is, dan bieden wij ook een uitgebreide collectie aan van producten zoals hoesjes voor smartphones, sleutelhangers, muismatten, laptop sleeves etc. Wat dacht je bijvoorbeeld van USB sticks die eruit zien als cassettebandjes, een poef die lijkt op een boomstam of een muismat met een afbeelding van een muizenval.

Ben je iemand die liever zelf alles vanuit het niets ontwerpt dan kan dat natuurlijk ook, met onze eenvoudig te hanteren designtool is dat binnen een handomdraai voor elkaar. Dan weet je natuurlijk echt dat je een product hebt waarvan er beslist maar eentje op de wereld is. Het personaliseren is uiteraard volledig gratis en je kunt eigenlijk alles wel toevoegen, denk bijvoorbeeld aan hilarische quotes, foto's, je eigen kunstwerken, lievelingsfoto's etc.

Als je nu al een cadeau hebt maar je wilt er gewoon wat grappigs aan toevoegen, dan kun je een van onze grappige kaarten erbij doen, of als je een van onze grappige cadeaus hebt maar je wilt dat de ontvanger nog net een stukje krommer zal liggen van het lachen? Dan raden we je aan eens te kijken naar ons aanbod van grappig cadeaupapier. Kortom bij Zazzle zit je wel goed als je een hilarische indruk wilt maken op vrienden, familie en collega's!